Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90482324
Să nu uităm, nimic să nu uităm din jignirile aduse nouă de ALDE-PSD!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: iohanis
nu sunt jigniri,rprezinta realitatea despre calitatile celor care protesteaza in numele statului paralel.acesti asa zisi protestatari manipulati nici acum nu stiu care sunt legile democratiei.Castigatorii in alegeri libere si dmocrate ,GUVERNEAZA iar minoritatea se supune majoritatii.Legile si regulile facute de guvernanti sunt valabile pentru toti chiar daca nu ne convine.Opozitia acum da din coada ca un catelus .
Autor: Bebe
JohanesI face parte din categoria celor care ne jignesc. Minte şi manipulează cum fac toţi politicienii corupţi. PSD n-a fost ales de-o majoritate naţională ci de o majoritate dintr-o minoritate. Cei ieşiţi în stradă sunt adevăraţii intelectuali ai ţării şi nu nişte impostori precum actuala claxsa politică. Va veni vremea câînd vor da socoteală. Decembrie se apropie.
Autor: Kolea
Iohanis este politicianul tupeist gen Dragnea, Tariceanu etc. Pentru cei ca el poporul este doar o turma.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă