Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 95433095
Carmen Dron, victimă a birocraţiei celor de la Casa de Pensii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
asta e stat paralel , bai pupatori de funduri psdiste , mafie ca in italia anilor 70 introdusa in romania de corleone nastase(vezi asasinarea procurorului panait pt a nu da in vileag numele celor care l-au pus sa-l infunde pe procurorul lele de la oradea ce nu a vrut sa execute ordinele psdului , aflat la putere la acea vreme, la fel procedeazas si acum psdul ademenind in functii pt care nu sunt pregatiti tot felul de naivi aroganti care au impresia ca sunt dumnezei la poalele sarmisegetuzei desi ei se afla la poalele cetatii deva , nu tov sluga model alaturi de tudorel , tov tudose?
Autor: Dana
Si-a schimbat Dretcanu sexul sau ati gresit fotografia>>>
Autor: Bebe
Scrie mare FOTO la Cristina Anton. Asa-i ca n-ai citit tot articolul?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă