Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97302504
Penora Zaharia, sora mai mare, acuză din nou: „Corupţia teste protectorul fratelui meu Ionică Nechifor”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un cititor fidel
Mare păcat de salariații amintiți care munceau cu tragere de inimă și din conștiință.Cum să nu fure de la stațiune, dacă recoltele trec pe la poarta fermei sale, fermă care este construită tot pe terenul stațiunii. Acest teren l-a dobândit fraudulos.Repet, cel mai mult au de suferit mai ales foștii salariați care și-au făcut datoria și au fost dați afară samavolnic, de pseudooierul amintit.timpul terece iar marele inginer și doctor se pricopsește.S-a născut într-o zodie norocoasă.
Autor: Adrian
Ionica Nechifor are o situatie materiala foarte buna, asa ca poate conrupe pe multi, produsele de lactate din magazinul din fata blocului de unde locuieste aprovizioneaza toate institutiile, ITM, APIA, Sonaj si Prestatiile sociale,...Ce a putut sa faca ITM, daca doamna Lozneanu e la mana LUi, ca multi altii

sefi !

Autor: [email protected]
Cine dezleaga sumele de 3-4 miliarde pe an de la ACOC moldoovis folositi de Nichifor din 2006 ? Cum sa nu-i mearga acestui neispravit care nici bine sa scrie nu stie !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă