Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90479289
Din ciclul corupţia în justiţia botoşăneană Poliţistul Mihai Cliveţ învins de cerbicia biologului dr. Gheorghe Hrincă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cunoscator
Dacă acele substanţe sunt folosite intenţionat de un interesat ca să provoace efecte distructive în masă, răspăunderea este a poliţiştilor şi procurorilor care cunosc situaţia şi nu au luat masprui de prevenire a unei astfel de situaţii. Nechifor este iresponsabil pentru faptele sale dar instituţiile statului vor răspunde prin angajaţii săi care nu-şi fac datoria.
Autor: pt. Administratorul site-ului
Puteți sa ne \"delectati\" și pe timpul sărbătorilor cu aceste informații. Trimite-ți investigațiile dvs.și la IGPR sau MAI etc.sa vadă pe cine numesc la conducerea Politiei în urma traficului de influenta a unor politicieni corupți! FELICITĂRI pt tot ce faceti pt societatea botosaneana! T.A.F
Autor: SOLOMON
Faptele cunoscute de politie ,Parchet ,DNA privind faradelegile lui Nichifor sunt vizibile-Berbeci din patrimoniu vinduti aiurea peste 6o cap,bunurile unitatii scoase la vinzare la tigani ,salariati batjocoriti si lasa-ti pe drumuri .OARE DLE.COMANDANT si VOI ORGANE ALE STATULUI PLATITI pentru respectarea legilor cind ve-ti lua masurile corespunzatoare ?Sau se asteapta venirea lui TEPES ?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă