Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93986206
Cine este Daniela Lozneanu, preparatoarea de cafele, promovată e PSD subprefect

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Viorica
Madam Lozneanu are doi DUMNEZEI pe Macaleti si Doina Federovici, altfel nu prindea nici un scaun de subprefect sau inpector sef adjunct la ITM.
Autor: Mihai
Daniela Beclea nu a avut atata sarm ca si Lozneanca, asa ca Macaleti a facut locarda , e destul de abil !
Autor: cititor
Stau și mă întreb citind: oare nu mai sunt în țara și în județul ăsta și oameni cu carte? Oare politica și pupatul mâinii să fie singurele criterii de numire în funcții în care altădată erau doar persoane care reprezentau ceva pentru comunitate? De unde au apărut toate nulitățile astea care s/au cocoțat în cele mai înalte scaune și care cică sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu? La fel și mare parte a celor din Parlament.
Autor: ionica
doamna mai presteaza ?
Autor: [email protected]
Bun articolul. Se potriveste ca o manusa. Felicitari autorului, se cunoaste ca manuieste foarte bine si slova si condeiul. Un cunoscator si observator desvarsit. Mult succes ca mai avem nevoie si de astfel de lucruri.
Autor: Marinela
O baba cu sprancenele smulse, o gaina cheala si pensionara, o \"culme\' a politicii prostesti dusa pe baza de orgolii a incapabililor dornici sa-si treaca in CV cat mai multe functii prin care au trecut, nereusind sa se adapteze niciuneia... Din pacate!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă