Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Important
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92719595
Cum a fericit soţii Aramă o familie cu 9 copii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dorohoian de spania
Felicitari familiei ARAMA si cred ca tot mai multi ar trebui sa le urmeze exemplul.Nu cunosc aceasta familie cu multi copii,dar a meritat pe deplin aceste cadouri,in schimb pe d-na Velica am cunoscut-o,femeie de isprava.Sunt si altii necajiti,cu coipii multi insa asta din cauza parintilor betivi sau lenesi (ca sa nu spun altfel) cu toate acestea copii lor nu au nici o vina,trebuiesc ajutati in-trun fel.Se vede de departe ca muncesc si depun tot efortul pentru a iesi la liman,dar datorita cohortei de politicieni care s-au tot perindat la putere,o familie ca a lor nu au sorti de izbanda.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă