Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 95405078
La Botoşani, sărbătoarea Unirii confiscată de ticăloşii politici

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un profesor
Domnule jurnalist Rotundu pe acesti indivizi nu ii doare capul decat de posturile caldute care le au, afaceri,......nicidecum evenimentele istorice care au dus la crearea statului Roman.
Autor: Cititor
Foarte tare dle Rotundu! Nu te lasa \"CIUMA ROSIE\" se intinde din ce in ce mai tare!
Autor: ady
traiasca PSD-ul ,singura formatiune politica ce face totul pentru a imbunatati viata oamenilor !
Autor: Raspuns
Cum cu ce au sponsoirizat? Cu cazarea si masa gratuite oferite de cei obbligati s-o faca si care sunt nominalizati sub afus.
Autor: Felicitare
Bravo PSD, ai rupt gura targului si ai intrat in gura lu Rotundu. Pe cand un astfelk de spectacol si de Inviere?
Autor: alt cititor
Ce mult merg pilele si relatiile in PSD ! Un partid care s-a facut remarcat prin pomeni electorale, ajutoare sociale,.....si asa stau si guverneaza tara.
Autor: Gillβertini
Sinistrele personaje mijite din grotele preistorice sunt unionisti doar la praduire. Definitorie este unirea psd-istilor Slincu D, Federovici D, Lozneanu D, Ciofu T Costica Macaleti s.a. cu canalia pseudoliberala Nechifor I. la asasinatul stiintific al Staţiunii Popauti. Maestre, nu-i ignorati nici pe clientii Dvs. liberali inhaitati in aceste targuri fanariote! Nota bene, porfiriul psd-ist s-a amalgamat cu galbinarea liberala, ejectandu-se ciuma maronie. Kkdemicianul sfertodoct Nechifor va poate explica cum apare culoarea cacanie; o fi avand habar de segregarea mendeliana a caracterelor ?!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă