Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120878863
Autorii morali ai crimei de la Vorniceni ocupă funcţii înalte în IJP Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetatean
Domnule Rotundu, adică dvs.ne spuneți ca o parte din \"gainile\" furate ajungeau și la Bunduc zis \"Misu\" în mediul infracțional polițienesc?! Faceți o investigație printre șefii de post, care au rămas cu cotețele goale după vizitele acestui dihor-Bunduc!
Autor: pagubas
AlO, doamna ministru Carmen Dan, chiar nu găsiți un șef ca lumea la Botoșani? Scapati-ne de Aioanei și Serbanoiu, ne-au păgubit destul!

Autor: argument de Vf. Campului
D-le Rotundu știați ca șeful de post era sustinut de comisarul Bunduc, care era \"dumnezeul\" șefilor de post... iar \"Sf. Petru\"-comisarul Pânzaru Iliuta?? Pe bune! Verificați dacă nu credeți și veți afla chestii interesante. Va trimit un material zilele astea! Succes!
Autor: ueeu
situatia e cam la fel in toata tara , interlopi protejati de alti infractori ajunsi in fruntea politiei judetelor si a celei nationale , cu ajutorul infractorilor pe care ii trimitem noi in fruntea tarii , ametiti de tot felul de promisiuni , care i-ar face pe oamenii intregi la minte sa fie cel putin prevazatori, nu sa-i trimita in fruntea tarii( orice asemanare cu vremuri in care in fruntea tarii era un iliescu ,nastase sau ponta, e ,,probabil,,intamplatoare, pt ca romanul are si memoria precum mintea-prea multa,dar niciodata indeajuns-)
Autor: Observator
Daca va ganditi ca POSTUL DE POLITIE Vorniceni este in subordinea Sectiei Vlasinesti ,iar aceasta sectie de politie este condusa de un sef care a fost filmat pulbere de beat in Ungureni dupa ce a intrat cu masina in sant,la ce calitate a muncii de politie va asteptati.Dupa sac si petec.

Autor: Gillβertini
Ce pretentie sa aveti de la Sectia de Politie Vlasinesti in a carei subordine se afla Postul de Politie Vorniceni cand Comuna Vlasinesti a promovat in Senatul Romaniei pe impostorul Trufin care s-a asociat cu infractorul Nerchifor Ionica. Aceste doua personagii sinistre n-au facut gainarii ca la Vorniceni, ci au furat la scara nationala. Statiunea Popauti este cel mai elocvent exemplu in acest sens.
Autor: Adi
Și din nou vorbiți mult,prost și fără rost! Tot ce debitați aici e din auzite,din ce a zis bețivul satului etc.

Ce se întâmplă în Vorniceni nu e din vina poliției ci din cauza oamenilor de acolo.

Stati liniștiți că acestor polițiști chiar le-ați făcut un bine că au plecat dintr-un asemenea sat..probabil și ei v-au mulțumit când au auzit că sunt mutați.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă