Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 82003467
Şefi de instituţii racolaţi de Raluca Stâncescu în câmpul său infracţional (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
da , raluco , i-ai ales pe toti dupa chipul si asemanarea ta, adica infractori ordinari , usor santjabili si dispusi la compromisuri
Autor: Cititor
Din dosar rezulta ca Aioanei Dumitru de la IPJ Botosani este infractor! El de ce nu este la pușcărie și astia l-au avansat?? Lamuriti-ne d-le Rotundu!
Autor: Este clar
De asta fac țiganii legea în Botoșani și terorizează centrul vechi?... Pentru ca unul de-al lor conduce Politia?? Ce tara e asta, unde Staborul e mai tare decât Codul Penal?
Autor: Ofiţer
Nea Mitică a turnat-o pe Raluca la DNA şi aşa şi-a salvat pielea. mai mult, a scăppat şi de beleaua va averea nejustificată.
Autor: Cetatean
Cati cetateni nevinovati au fost lipsiti de libertate prin dosare msaluit? Iata ce justitie aveam! Una cu curve si tigani.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă