Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7536 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71354504
Şefi de instituţii racolaţi de Raluca Stâncescu în câmpul său infracţional (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
da , raluco , i-ai ales pe toti dupa chipul si asemanarea ta, adica infractori ordinari , usor santjabili si dispusi la compromisuri
Autor: Cititor
Din dosar rezulta ca Aioanei Dumitru de la IPJ Botosani este infractor! El de ce nu este la pușcărie și astia l-au avansat?? Lamuriti-ne d-le Rotundu!
Autor: Este clar
De asta fac țiganii legea în Botoșani și terorizează centrul vechi?... Pentru ca unul de-al lor conduce Politia?? Ce tara e asta, unde Staborul e mai tare decât Codul Penal?
Autor: Ofiţer
Nea Mitică a turnat-o pe Raluca la DNA şi aşa şi-a salvat pielea. mai mult, a scăppat şi de beleaua va averea nejustificată.
Autor: Cetatean
Cati cetateni nevinovati au fost lipsiti de libertate prin dosare msaluit? Iata ce justitie aveam! Una cu curve si tigani.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă