Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104660359
Corupţia din poliţia şi njustiţia botoşănene Cum a ajuns agentul de poliţie Batcă inculpat alături Raluca Stâncescu (IV)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ofițer c p
Dar de toată urmărirea penala la IPJ răspundea Serbanoiu, care chiar dacă nu știa cu ce se mănâncă asta, avea atribuții și trebuia sa aprobe mutarea dosarului... Bravo d.le Rotundu, încet, încet aduni toată gruparea infracțională, dar degeaba dacă nu trimiți povestea la IGPR și MAI! Poate vor lua masuri în al 24-lea ceas. Felicitari!
Autor: Politist
Scria un coleg zilele trecute intr-un comentariu, despre trinomul: Aioanei-Serbanoiu-Mustață. Dacă te apuci de asta Rotundule ești mare! Bani de bani s-au făcut de la firme de firme! Asta cu Stancescu e țigănie ieftina și la propriu și la figurat, CREDE-MĂ!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă