Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97505654
Laura Codruta Kovesi in Financial Times: Atacul asupra DNA, lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei.

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: catalin
Domnule Rotundu, nu este adevarat ca se doreste subminarea DNA-ului ci doae elliminarea acelor procurori si judecatori care fabrica dosare unor oameni nevinovati.Cum madame Kovesi nu doreste sa faca curatenie in propria ograda intelegem ca ii apara pe alde portocala si Lucica.
Autor: ueeu
si e periculos dna si kovesi ca e aroape si de un fost presedinte care , a si spus public ca trebuie schimbata kovesi(desi i-a convenit cand facea dosare pe placul lui) acum si iohanis si kovesi au gresit ca nu au facut publice problemele dna , pai traienica ,,problemele,, au fost plantate cu grija de tine ca sa ai moneda de schimb cand vei fi luat la intrebari pentru toate potogariile pe care le-ai facut ,,in timpul mmandatelor tale,, iar esti cu fundul in doua luntre dua cum iti dicteaza interesul, livache si nutica stiu de ce!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă