Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83900344
Corupţia din poliţia şi justiţia botoşănene De ce ofiţerul Dumitru Aioanei a fost tratat ca martor şi nu inculpat )VIII)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cititor
D-le Rotundu,FELICITĂRI! Nu numai ca ai obținut informații prețioase, dar spre deosebire de alți jurnaliști \"copy-paste\", ai înțeles și mecanismul infractional practicat de acest Aioanei-rușinea Politiei, pe care unii procurori nu l-au înțeles sau s-au făcut ca nu-l înțeleg... Dar vine rândul la toată lumea!
Autor: Curios de la Zlatunoaia
Cum a reușit acest Aioanei sa apară în toate dosarele și în toate conflictele oamenilor care învârt bani?! De ce i-ați pus poza cu uniforma?... Acesta este infractor sau polițist? ciudat
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă