Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92391330
Aventurile amoroase ale fostului magistrat Raluca Stâncescu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Militia spirituala
Nu ati dat numele politistului ,insa dupa replicile pe care le foloseste frecvent nu am putut sa nu- l recunoastem pe grobianul Naitz!
Autor: cristinel
Cine_i Naitz ?
Autor: Tamango
Haoleu, ăstai Viorel da la Varzaresti, \"bântui\" ziceam când făceam afaceri cu fer. Noi loam ferul da la oameni când erau la sarvici, ce vremuri! Da parcă nul recunosc după dus, el da la botez nu lo atins apa, are pălărie cu bor mare și mustață lucioasa.
Autor: Miliția informata
Naitz e ăla care tine agenda cu fetele pe care le visează sa le aiba- Stefan Val..erica sef la corupție. Felicitari, ai spart rozeta...pardon, gheata, ai deja 1,5 fete, ca Raluca e o fata și jumătate!
Autor: nn
nene rotundule, da-ne numele politaiului ca deja multi au probleme acasa cu nevestele
Autor: rrom disperat: Tudorele fa ceva!
Staborul nu accepta adulterul, Borcoi de ce nu-l respecta? La noi se taie nasul femeii pt asta. Ministrul Justiției nu-i respectat, CCR-ul e căzut în dizgrație, nici Staborul nu se mai respecta?!... uite așa noi cetățenii ajutați social, ne pierdem încrederea în instituțiile statului!
Autor: Anonim
Valentin Stefan sef la DNA!iaca,cine-I!Stefan va. .lerica a scris un politai,sef la anticoruptie...se cauta Pe Google...Pe anul in curs si...iese adevarul
Autor: Anonim
Si,dle rotundu,superb intitulat \"spaima infractorilor\"in functii publice,va rugam sa ne informati,si Pe noi,cititorii dv fideli,care va urmarim constant,va apreciem munca si zbuciumul sa be tineti si Pe noi,la curent,cu hotarirea pronuntata in ordonanta introdusa de stincescu contra dv.prin care sa va inchida\"gura\"!si,daca exista cale de atac la o instanta superioara in cazul in care s-ar savirsi un grav abuz,ori este necesara o plingere penala...spuneti-ne,si noua,va rugam in asa cazuri care-I procedura Pe care si noi ca oameni,de rind ar trebui s-o urmam,cind spunem adevarul si sintem sanctionati
Autor: Pt. Rotundu
Scazi capacitatea \"de lupta\" a IPJ-ului, cu articolul ăsta! Mâine jumate de polițiști sunt vulcanizati de tigaile nevestelor. Salveaza-i nea Ionica, spune cine e polițistul!
Autor: Zlatunoaia
Nu cred ca e nea Mitica Aioanei, el regulează NUMAI pe bani grei - dosarele! O fi și gigolo?! Nu, ca nu are fațău de așa ceva... dar poți sa știi la ce pervers e?
Autor: BBRS
Nene Rotundule...din cele scrise e clar ca multi politisti sunt acum banuiti de neveste de relatii amoroase...asa cum ai scris un nume al unui interlocutor trebuie sa-l scrii si pe al celuilalt...dosarul e public!
Autor: Pt. administrator
Felicitări! Ați avut cel mai mare rating la IPJ. Polițiștii urmăresc cu interes articolele dvs., iar unii va vor contacta curând!
Autor: Anonim
Pe cuvint ca-I rusinos si degradant pt un magistrat,in cazul in care are rusine,sa fie dovedita ca facind...prostitutie,caci daca se oprea doar la stavara...era compatimita doar...si,daca real ar fi ceva de...fata ei...numai daca s-o fi priceput la...altele...care sigur ii sint cunoscute...stimabilei care practica,Pe linga procuratura,o Alta meserie,despre care se spune c-ar fi cea mai veche din lume...Dar,nu Asta e grav,ci faptul ca Pe banii oamenilor,se face vinovata de a fi incalcat flagrant legea penala motiv pt care sa be rugam ca judecatorii sa Tina cont de gravitatea faptelor acestei individe care a distrus vieti si am banuiala ca ar fi contribuit la lucruri mult mai grave...rabdare
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă