Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86824935
Editorial Este Raluca Stâncescu o victimă a sistemului politic corup?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Bravo, maestre!
O concluzie pertinenta, a unui om de bune moravuri! Dacă tot vreți sa nu se greșească și cu alți conducători de instituții, analizați puțin istoricul moral a șefilor Politiei Botosani și veți constata ca Raluca e parfum! Nu veți găsi nici o fărâmă de moralitate...
Autor: ueeu
nu e numai victima ci chiar parte a sistemului politic corupt , de fapt parte a unei societati profund viciate care nu mai are reactie cand e furata si mintita pe fata, agravant in ceea ce o priveste pe raluca e faptul ca avea o functie publica impotanta era platita din banii cetatenilor sa le asigure un climat de securitate si dreptate iar ea tocmai asta nu facea , ba mai mult isi subordonase functia intereselor personale exact cum face si sistemul politic corupt si cum li se pare normal , tuturor bolsevicilor votanti ai psdului
Autor: pt. Mitica Ghiolbanu\'
Aioanei și moralitatea... baba și mitraliera!
Autor: Jos palaria!
Jos palaria senior Rotundu! Ati punctat foarte bine faptul ca anturajul si frumusetea fizica iesita din comuna a Ralucai au dus-o la pierzanie.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă