Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104660216
ÎCCJ răstoarnă scorul penal în favoarea Ralucăi SAtâncescu şi a lui Buliga

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
este clar ca justitia din romania e desfiintata, de acum infractorii vor putea comite faradelegi fara frica(nu stiu ce vor face infractorii ce au inlesnit acest lucru cand vor fi comise faradelegi asupra lor) cat despre oamenii obisnuiti ei mai au a spera la justitia divina(dar nu aia a lui daniel si adunaturii lui de infractori care isi spune altfel pt ca in esenta e la fel ca cea din fruntea tarii)
Autor: Cititor
D-le Rotundu ați anticipat bine anul trecut când ați afirmat ca dosarul este o făcătură și este un \"război al cumnatelor\"! Fiți vertical și o sa vedeți nu numai ca aveți fler, ci aveți și dreptate. Păcat de victimele colaterale, dar la câți bani vor incasa cu legea noua pt aceasta eroare judiciara, nu e chiar rău!
Autor: Pt următoarea ZDREANTA
Se vehiculează prin Suceava ca nu doar i se clatină scaunul lui Mihai Mihaela, ci ca va vizita și bulaul o perioada buna de timp, la câte abuzuri a făcut în ultima perioada. Întrebarea este, dacă îi înfundă și pe subordonații ei care i-au fost complici?
Autor: Portocala
Cum adică, procurarea de la DNA Suceava e mai tare ca mine? O s-o întreb în celula când ne vom revedea curând...
Autor: Beby
A anulat convorbirile dar asta nu inseamna ca ele n-au avut loc şi că nu sunt o realitate. Este absurd sa elimini probe evidente pe motiv ca nu le-a obţinut cine vrea DFragnea şi Tariceasnu. Daca un criminat marturisete crima unui prietenm care l-a inregistrat nu va fi judecat pentru ca inregistrarea nu este legala?
Autor: Mefisto
Gata cu justiţia în România. Au reuşit pemalii s-o subordonmeze polizivului. Stâncescu este bună de ministru al Justiţiei. Feodorovici s-o i în colimatoriu.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă