Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87798050
Maiestuoasa săraca vilă a protopopului Lucian Leonte

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
intre ei si politicieni nu e nici o diferenta, si unii si altii ne baga mana in buzunar prin diferite metode neortodoxe si se inspira pt asta unii de la altii , invata unii de la altii tot felul de magarii pe seama noastra, dumnezeu sa ne ierte pt ca ne lasam prostiti si pe ei sa-i ierte pt ca( nu )stiu ce fac, amin
Autor: Om intre oameni
Intamplator, stiu sigur ca apartamentul despre care se face vorbire este vandut din toamna anului trecut! Cunosc familia ce a cumparat acel apartament. Tot de la ei stiu ca parintele a vandut pt a-si face o casa(fara etaj, asa cum se vede si-n poza).
Autor: Vecin
Care apartament l-a vândut că cel din blocul vecin cu biserica stă părintele Costel, fiul său.
Autor: dorneanu george
Mai fratilor eu il stiu bine pe parintele Constantin. Ii cunosc familia si va asigur ca nu sta in Botosani. Da nu inteleg o chestie: de ce transformati preotii in altceva cu tot felul de idei sau informatii nefondate? Hai sanatate si ganduri bune!
Autor: lupu
toti popii sunt la fel,chiar si sfintul ungureanu de la maici, cand a venit prima data nu-i trebuia casa , nu-i trebuia masina dar acum e un birjar indracit,chiar daca a facut ceva la biserica nu a facut din banii lui, si toti procedeaza la fel ,umbla cu mana intinsa la toti batranii ,la toti pensionarii de CAP si la fel medicii de familie . nu stiu cum nu le e sila si rusine sa primeasca de la niste amarati batrani bani si tot felul de plocoane.
Autor: Om intre oameni
Daca ati fi vecin, ati sti ca pr. C.tin nu mai sta acolo de 3 ani si ca acum are alt proprietar. d.le ,,vecin,,!!!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă