Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87448921
Ignorând dreptul fundamental al cetăţeanului la informare Judecătoarea Ungurean mi-a interzis să scriu despre Raluca Stâncescu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
doamna judecatoare , sunteti varful de lance al punerii pumnului in gura presei si libertatii de opinie?, romanii nu au voie sa stie ca unii cetateni sunt bataia de joc a celor platiti din taxele lor tocmai pt a respecta legea? , cred ca trebuia sa va nasteti in urma cu vreo 70 de ani , faceati cariera doamna!,ori retraim acum acele vremuri si e timpul pt cei ca dvs.
Autor: Cititor
Felicitari dle Rotundu, nu te lasa intimidat de toate marionetele si hienele PSD-iste. Sunt convins ca la vechimea dvs in jurnalism nici nu ati bagat in seama aceasta incercare de intimidare.
Autor: Regrete tîrzii
Au ajuns judecători toate şoapele. Asta dacă a fost avocat a fost obişnuită să mintă, să falsifice adevărul şi să ia bani. Unde s.a mai găsit avocat cinbstit?
Autor: Bibicul
Domnule Rotundu, depune.ţi reclamaţie la CSM şi chiar la DNA. Miroase a aranjament cu Stâncescu şi este un grav abuz. Ne ăntoartcem în vremurile OPCR cînd nu puteam nici vorbni de frica turnătorilor la Securitate.
Autor: Titi
Bine spus, este vorba de câîrdăşie ca să nu ştim noi cine împarte dreptatea şi cum.
Autor: Cititor
Publicati Hotararea Judecatoreasca!
Autor: ??
stiati ca asa-zisele barouri traditionale nu exista fiindca nu sunt infiintate? cititi pe luju si o sa vedeti ca au fost desfiintate prin legea 3/1948.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă