Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87449378
Pentru şarlataniile făcute, Nechifor primeşte notele de plată

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cititorul fidel
Corect ar fi să suporte din buzunarul propriu, nu din bugetul stațiunii.are balta pește, se descurcă, asociația produce suficient.O să-i ajute Bunul Dumnezeu după inimă.Toate la timpul lor.A făcut numai rău la cei care au fost în jurul său, inclusiv rudelor apropiate.
Autor: Jurist
Mai devreme sau mai târziu, Nechifor tot după gratii va ajunge. Nu vă faceţi griţi!
Autor: Intrebare
Cu pastorul rebel de la Unteni cum a ramas? Mai canta psalmi la urechea lui Nechifor, un banmdit mai mare decât pocăiţii?
Autor: ioana
Oare cum a fost lasat acest oier sa-si bata joc de atita lume cu sprijinul celor de la Bucuresti (Academie,Ministerul Agriculturii, politiceni si conducerea judetului-Consiliul judetean si Prefectura ).Au avut de-a face cu acest HULIGAN si l-au lasat sa-si faca de cap.Pina cind ?Sa dea socoteala pentru toate furturile si abuzurile savirsite .Sesizeaza-te onorata justitie.Este timpul.E o unitate a statului.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă