Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8079 lei
1 USD = 4.4355 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74050324
Ticăloşii social-democrate marca Federovici – Macaleţi – Andrei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Tesedisti
Conceperea im autocare,sau în debaraua cj--ului se vede în New \"generație \" din botseni
Autor: Georgel
Si daca tot vorbim despre ispravile d-nei Federovici sa va prezint si eu una.De doua saptamani orasul Flamanzi nu are apa.Promisiunea d-nei Federovici de a aduce apa la Cosula s-a materializat, realizandu-se (mai jos de stalpul Cosulei) un depozit de apa cu umplere automata din coloana Botosani-Flamanzi asigurandu-se non-stop apa pentru comuna Cosula iar cele peste 300 apartamente din Flamanzi fiinu-le inchise apa.Ca sa nu mai spunem ca si Copalaul detine acelasi sistem.Iar directorul PSD a-l NovaApaserv da comunicate ca acea conducta nu ofera apa mai multa decat pentru ce a fost proiectata.Pai a fost proiectata numai pentru orasul Flamanzi.
Autor: \"Cosulean
Am vazut ca madam Feodorovici a tras apa la casa ei acum cca 2 ani unde a sapat buldoexcavatorul de la Primaria Draguseni. Vecinii sunt martori ca au vazut un buldoexcavator cu numar de Draguseni. O fi vreo legatura intre \"madam\" si \"interlopul\" de la Draguseni?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă