Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.2746 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72590981
Ziua de sâmbătă şi cele trei ceasuri rele ale culturii botoşănene

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cititor
Ce-a făcut Huțu când două instituții de cultură au încăput pe mâna unor directori importați din Rep. Moldova? Nimic. Ce-a făcut când alte două au fost fericite cu doi directori cântăreți? Nimic. Ce face Huțu când în județele vecine Suceava și Iași manifestările culturale ce aduc public numeros, se țin lanț? Nimic. O va ține tot așa, girând incompetența din funcția pe care o are, pentru că el e nașul lor, el i-a susținut și-i susține.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă