Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69459243
Călăraşi: Cum Biserica confiscă în favoarea sa meritele altora (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
pai daca a mers parintele pe filiera fedorovici-(prospat ,,demisionata din psd)hunca , poate a obtinut si o diploma de bac pt coana preoteasa,ca doar psdul e un izvor nesecat de analfabeti cu diploma
Autor: penibil
Penibil,se cearta pentru un prostalau,unu boteaza,unu se lauda ca construieste(oricum cu banii prostilor,doar nu ai lui),sunt atatia oameni saraci, este loc pentru toata lumea sa ajute daca se vrea ,offf mama ei de reclama si de fatarnicie de ambele parti.
Autor: a
1.Este de datoria dansului sa ajute oameni in situatii disperate,asta intra in atributiile unui preot,nu doar nunti,inmormantari,mall-uri...etc,si trebuie so faca fara laude,pagini de socializare etc..sa astepte sa fie Laudat,chiar si atunci ar trebui sa fie modest,nu chemam fotografii si stai asa sa pun mana pe penson si hai fa poza….

2.Ea e suparata ca nu a fost la fel de laudata,de fapt asta o doare,nu ca vrea sa faca dreptate

3.situatii de gen ea casnica cu 4 copii nu e singular,cate cucoane preutese muncesc? Vorba aia:\"prost e care da,nu care cere\",cat ii merge ii merge.

4.Aici a fost de la inceput vorba doar de politica,nimic altceva.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă