Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68884354
Şarlatanie a lui Nechifor girată de prefectul Dan Şlincu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: sorin
Comportamentul lui Nichifor prin laudarosenie este cunoscut,Asa a procedat dintotdeauna cu fostii ministrii ai agriculturii,cu politicieni,cu personalul ASAS cu fostii salariati de la Popauti. Dupa ce si-a realizat obiectivul le-a dat cu piciorul in fund.Cit a cheltuit in anii de cind e la Popauti si ce a realizat?Distrus efectivele,patrimoniul si activitatea de cercetare !Se lauda cu munca altora si nimeni nu-l ia la intrebari .
Autor: Aurel
Nechifor investeste foarte mult in propagada, face tot ce este posibil ca sa-i creasca popularitatea, cine e ca EL !
Autor: [email protected]
Poate e cel mai mare bandit la nivel de judet care a escrocat cu cine a avut de-a face.Jalnic ca cei de la nivel inalt pun mina pe prada si el il foloseste cum vrea .E vorba de MADR,ASAS sitoate Ministerele cu care a colaborat.Chiar in familie si-a folosit laudele si lea executat.Familia TURCANU stie mai multe si va poate dezvalui.Mult succes DNA-ului si SRI-ului .
Autor: Pensionar
Oile din Popauti , sunt rezultatul cercetatorilor care au activat? Sau o schimbat Nechifor 1200 cap Oi !!!
Autor: nae
cum puteti ridica in slavi un om care si a batut joc de toata munca cercetatorilor de atatia ani? CE poate sa mai explice el de performante cand acolo nu mai are nici cercetatori nici animale cu care sa faca cercetare/.ASTEPTAM TOTUSI REZOLVAREA teancului de dosare care stau dosite undeva in arhiva. Noi cei interesati asteptam sa se hotarasca pana nu e prea tarziu.
Autor: pt nae
Interesați dc? cum să mai căpușați unitatea? Cine are habar de zootehnie, știe că ameliorarea unei rase e de durată . Cine a condus unitatea 14 ani? Oare nu Chiorăscu I(agronom) ? Care sunt cercetătorii ce sau ocupat de ameliorarea rasei Karakul? La astfel de intrebări să se răspundă !!!
Autor: Ilie
Avand bani poate sa mituiasca pe oricine, el stie acest aspect, asa ca lucrurile decurg in favoarea lui !
Autor: chiorescu
Chiorescu a condus 14 ani si avea 15 cercetatori din care 4 amelioratori-fam.dr.ing Ursu,dr.ing.Filote Elena,dr,ing.Bosiciuc Silvestru cu doi cercetatori la reproductie-dr.ing.Cojocaru Dan si dr.ing.Fecioru Elena -chimist,biolog si alti cercetatori la tehnologie si cultura plantelor.Erau 56 salariati care se descurcau fara finantare de la stat ci numai prin proiecte.Doctorate luate prin munca a 6-10 ani de cercetare.Popautiul nu a fost capusat ci s-a luptat sa fie mentinut cu patrimoniul pe care putine unitati de cercetare il au.Ai preluat o avere stiintifica si materiala .
Autor: [email protected]
Pe timpul lui Chiorescu erau 4 cercetatori la ameliorare,doi la reproducti,patru la nutritie si tehnologie plus cerectatorii de la vegetalNu plati-ti cu bani de la buget ci din surse proprii.Erau 56 de salariati si unitatea era intradevar de cercetare.Cite unitati de cercetare mai au patrimoniul care il lasase Chiorescu ?Si datorii nu istorice ci 5,7 miliarde nu 16 miliarde cite a achitat statul in 2018.
Autor: ilie2
merge cu mituirea? unde? cui? Ilie ,ai mituit ? stii jocul? cum se face? invață-l pe nechifor , poate il ajuți cu o recomandare . merge la prefect?sau la academia aia din buc.
Autor: chiorescu
Pe timpul lui Chiorescu lucrau patru cercetatori la ameliorare fam.dr.ing.Ursu,dr.ing.Bosinciuc,dr,ing.Filote elena si in ultimul timp dr.ing.Bradatan.La Laboratorul de reproductie a lucrat dr.Cojocaru Dan si dr.ing.Fecioru Elena.Mai lucrau ca cercetatori Dr.ing Groza informatician,si dr,ing.Hrinca -biolog.In afara de acestia erau cercetatorii de la tehnologie ,pajisti si cultura plantelor.Total 16 cercetatori cu doctorate facute in 6-10 ani de cercetare si grad 1 si 2 de cercetator.Participari anuale la simpozioane nationale si internationale.56 de salariati platiti din surse proprii nu ca acu de la buget.Greu dar s-a facut cercetare si a mentinut o statiune cu un patrimoniu deosebit .
Autor: cititor
Pentru crearea rasei si omologare, au lucrat 16 cercetatori.Să spună nechifor câți cercetători are acum,(adevărați nici unul)să nu mai comenteze despre unul și despre altul.Dacă a măturat aleea și a vopsit poarta înseamnă că a redresat sațiunea?Să tacă și să stea calm.N-o să ajungă om de știință niciodată.Poate în altă lume.Sincer...
Autor: Ina
Nechifor prin magazinul din apartamentul blocului unde locuieste vinde branza, lapte,....la Casa de pensii, ITM, Directia agricola, si alte institutii, asa ca bani are si influieta puternica.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă