Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68884390
Editorial Nelegiuirile BOR şi ale PSD spulberate prin vot de creştini

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Georgel
Parerea mea este ca lipsa de cvorum se datoreaza ,,masinii de vot\"adica neimplicarea primarilor din lipsa de interes.in 2016primarii cu toate neamurile plus masinile bugetarilor si ale primariei carau la vot batranii romaniei care au mai ramas in tara.La ora actuala din vre-o 16 mil.cati mai suntem jumatate sunt batrani si jumatate politicieni.Cine sa-i mai duca la vot daca politicienii nu aveau nimic de castigat.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă