Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Aniversări
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68861960
Scandalul DPA - Reacția Ministerului de Externe:

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Laura
Daca Marghiloman nu ar fi negociat la sange conditiile post-razboi, si acum Germania ar i crapat de petrolul romanesc.. 90 de ani au vrut jigodiile sa mulga resursele noastre, ca paguba de razboi...dupa ce ne-au muls ani de-a randul si ne-au bagat in conflict cu toate marile puteri... Niste jigodii criminale..... Asta au fost si au ramas germanii!!!!!
Autor: neamtul
Dacă erau băieţi deştepţi le răspundeau nemţilor că pe 1 decembrie sărbătorim 100 de ani de la anexarea unei părţi a Ungariei iar acum ne pregătim să anexăm Germania.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă