Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69427830
Ionică Nechifor repurtează un nou succes în arta manipulării

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Pingu
E expert as lauda !!! REALZARILE SOCIALSTE !!!
Autor: Bingo
Nechifor este expert ăn şpagă şi va obţine ce vrea: terenurile Staţiunii.
Autor: cititor
Nu se stie cum s-a facut omologarea acestei varietati de culoare pentru ca ar trebui sa fie un in statiune un efectiv considerabil, or in statiune aceste exemplare se pot numara pe degete. Poate le-a omologat cele sustrase din statiune si duse in ferma proprie peste gard, ca este posibil.Iti vine rau cand auzi. Total fals.N-ai ce sa comentezi.
Autor: Zosin
Nechifor o sa obtina o rasa de oi cu lana de aur, a luat lectii de la HERCULE si este foarte interesat in ducerea proiectului la indeplinire !
Autor: ioana
Felicitari cercetatorilor care au trudit pentru obtinerea rezultatelor de care s-a vorbit si se vorbeste .Rusine pentru situatia creata la aceasta unitate de echipa Turcanu,Nichifor et compania liberala care au distrus o asemenea unitate.Acu Nichifor se lauda cu fonduri alocate pentru cercetare dar la ce foloseste cind a distrus fondul genetic.Fereasca te Dumnezeu de iresponsabili !
Autor: Profesor
Credeți că a făcut rău, prin omologarea varietății sur? Dacă ea există, ce mare distrugere a făcut? Pe cine deranjează omologarea aceasta? Păcat că printre noi sunt răutăcioși , invidioși, pupi......i și doritori de a ingropa Popăuțiul, odată cu plecarea lor la pensie!
Autor: Rudolf pt cititor
De vreme ce Nechifor se lauda cu meritele altora si tu il crezi, cred si eu ca cinstit la viata ta nu poti fi.
Autor: Pt Rufolof
Am citit toate materialele apărute in presa ! Nicăieri Nechifor nu vorbește ca fiind realizarea dansului , precizează ca a continuat cercetările începute de colectivul care a activat încă prin anii 90’ . Cercetătorii de acum au finalizat aceste lucrări! Dece? Despre ce vb?
Autor: muncitor la stana
VAD CA IL INGROPI TU POPAUTIUL CU CELE 500 OI CARE ABIA LE MAI AI.UNDE SUNT OILE SI CAPRELE POPAUTULUI?UN NENOROCIT CARE SE LAUDA PENTRU CEI CARE NU CUNOSC ADEVARUL.
Autor: Ion
Nechifor e puternit e sustinut PSD, e foarte abil, el se da cu puterea tot timpul. Se lauda ca e prieten cu ministru DAIA, care il sustine !
Autor: Zer0Respect
Nichifor e prieten si cu DNA Suceava care aduna dosarele lui( Nichifor)de cind era la Bucuresti si la turnat pe Turcanu Mihai si fratele Florin. Cu banii care ii are poate ajunge parlamentar si atunci aliluia...aliluia Ioane !
Autor: Invidios
Cine e Nechifor asta de toată lumea vorbește de el ! Aha .... Îți spun eu! Omul care a promovat oaia astrahan in țara și in tari pe unde voi cârcotașilor nici nu ați visat sa ajungeti vreodată ! Omul care astăzi pune o noua pagina in istoria Popautiului ! Voi ? Ce ați făcut?
Autor: SOLOMON
Noroc ca la luat Ciolos,Achim Irimescu si cei de la Minister in deplasare !Daar el ca specialist de la bunicu in oaie ce a facut la Popauti ?O alta fila in istoria Popautiului pe cale de distrugere.Daca nu dadeau bani de la Minister ce facea-i Ioane ?Ce ai facut pentru crescatori din banii asociatiei?Masini,deplasari si daruri...
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă