Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120878940
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 1.02.2019

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
felicitari domnului profesor de matematica pentru curaj (nu stiu daca e posibil sau nu rezolvarea acelor probleme. trisecția unghiurilor – este cea de-a treia mare problemă a matematicii antice care nu poate fi rezolvată cu ajutorul riglei și compasului. Pierre Wantzel a demonstrat, în 1837, că este imposibil să folosești numai rigla și compasul pentru a trisecta orice unghi posibil tocmai pentru că trebuie să afli cât face cosinusul ridicat la a treia a treimii unghiului. despre buget si celelalte lucruri nimic , sunt satul de flegme dela rusofili(in rusia pret marf alim au crescut de 4 ori , in timp ce in ue stabile)
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă