Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68856848
De ce a amânat Dragnea discuția despre sancționarea lui Tudorel Toader

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
a fost amanata sanctionarea lui btoader pt ca nu a iesit lacheul(mason de altfel, a-propos de patriotism) care sa dea semnalul ,,tudorele fa ceva,, sa putem si noi face altceva, dragnea e ca un caine ce se invarte in jurul cozii, nu stie ce e aia ce fuge la spatele lui si nici cum o va prinde, e ghidat de consilierii israelieni care ii vor servi de fiecare data o scapare sub forma unui vinovat sau dusman inexistent, iar tudorel stie ca orice reglementare data cu fundul se intoarce impotriva celui ce a dat-o.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă