Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70546093
Procese ciudate la vârf în DSP Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Unui director

Am vrea să fim plătiţi regeşte,

Dar cu salariul ne amână...

Şi totuşi dânsul se \"plăteşte\"

De două ori pe... săptămână!, acum intelegeti de ce trebuie un economist dir la dsp sa-si umfle veniturile nu sa le rotunjeasca, iar reporterul,,arunca bomba,, ca sa..ii taie elefantului trompa(multumim maestrilor toma caragiu si mircea diaconu)

Autor: Anonim
Verificati cate procese sunt in instanta cu salariatii nemultumiti caci aici e stat in stat... Lusneac e mai mult vizitator la dsp el se ocupa numai de afacerile lui trecutr pe nevasta caci e functionar public. Incercsti sa vedeti cu ce se ocupa acesti 2 si o sa vedeti surprize..
Autor: Dan
DSP are dosar si la DNA cu angajarile facute. Sunt tari baietii
Autor: Bebe
În sfâîrşit,s-a găzit un gazetar în măsură să dea la iveală afacerile din interiorul DSP. Este un început modest dar sperăm să prindă xonsistenţă. Este multă putreziciune în instituţie. Curaj, domnule Rotundu!
Autor: mondialu
Cine e director la DSP? E cumva LEO DE LA STREHAIA? Habar nu am. Acel LUSNEAC nu a fost BARMAN canva? acum ce mai face iubitul de el tare bine servea la bar.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă