Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7601 lei
1 USD = 4.2726 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71567793
Ticăloşia populistă a lui Dragfnea faţă de protestele naţionale #şîeu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cititor
Dracnea a inclus in cele 100.000 de eur pentru 1 metru de autostrada si spaga lui. Doar Mandachi a spus cu gura lui ca a cheltuit in jur de 4700 eur.
Autor: ueeu
La protest a participat şi un nevăzător din Galaţi care ne-a spus că îi este teamă să nu fie nevoit să plece din ţară pentru a doua oară. „Am venit la Suceava cu trenul, pentru că pe autostradă era cam aglomerat”, a glumit Valeriu Borşan.

vorba cantecului , la bacau , ,,o fi autostrada dar n-o vad eu,, mincinosii cuc si dragnea ce reusiti sa scoateti in strada si oameni cu dizabilitati!

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă