Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68856634
Editorial Noile directive ale evreilor către Dragnea: Patri(h)oţii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Paleologu critică retorica PSD-ALDE privind ”dublul standard” al Bruxelles-ului: ”Ei sunt cei care ne umilesc, nu Bruxelles-ul ne umilește, ci ne umilește Dăncilă, ne umilește Dragnea, ne umilește Tăriceanu, ăștia sunt cei care creează pentru România un statut inferior. Să terminăm cu acest fals naționalism. Cea mai sinistră impostură este acest fals patriotism. Eu vorbesc de patrihoți, sunt hoții care se dau patrioți. M-am săturat până peste cap de patrihotism”.ne vom lasa ,,pescuiti,,(vorba lui dragos patraru )din nou?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă