Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74082223
De ce a introdus divorţ soţia senatorului PSD Lucian Trufin, zis Papalete

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Să ştii şi tu, dragul meu,

Că sunt grade şi-n tupeu:

Primul e obrăznicia,

Vine apoi mojicia;

Forma cea mai ticăloasă

E neruşinarea crasă.

hexagramă de George Budoi

Autor: Vlasinesti
Va rugam sa verificati daca acest domn nu are legatura si cu titularizarra prin transfer a doamnei de romana, Catalina, titulara la Vlasinesti si adusa la Scoala 6 Botosani, chiar daca au fost mult mai multe candidate cu gradul 1 si chiar doctorat...
Autor: un localnic
A ajuns senator datorita ca la propulsat Tarzioru, altfel era un necunoscut.
Autor: Trufin Lucian
Nu i-am răspuns niciodată acestui domn ajuns la o vârstă venerabilă. Bunul simț și educația ne cer să fim respectuoși cu persoanele în vârstă pentru că, teoretic, bătrânii noștri sunt “depozitarii” bunului simț, a experienței de viață și a înțelepciunii trecute prin greutățile vieții.

Nu este cazul în ceea ce-l privește pe domnul Rotundu. Recunosc ca am citit cu amuzament de-a lungul timpului textele dânsului în care eram înfierat în fel și chip, fiind conștient de faptul că domnia sa are o problem&#

Autor: Trufin Lucian
domnia sa are o problemă cu partidul din care fac parte și cu toți colegii mei.

Dar amuzamentul a încetat în momentul în care, fără nici un fel de argument și fără bază reală a atacat în mod mârșav și ticălos DEMNITATEA FAMILIEI MELE.

Domnul Rotundu nu se va “învrednici” de vreun drept la replică din partea mea, în schimb se califică la o acțiune in instanță pe care, în cursul acestor zile o voi demara împreună cu avocații mei. Înțeleg opțiunile politice ale domniei sale, dar totul trebuie să se oprească la

Autor: Rotundu pt. Trufin
Da, dom,nule senator, am o problemă. Una mare de tot. Nu pot, de unul singur, să fac faţă asaltului dat de politicienii PSD-ului, prin minciună, abuzuri, lipsă de respect pentru valorile societăţii noastre, demagogie şi ipocrizie, de sfidare a legilor ţării atât câte au mai rămas nealterate de acest partid etc., asupra societăţii româneşţi, în cazul de faţă a societăţii botoşănene. Spuneţi ce nu este real din ce-am scris?!
Autor: Vlasanesti Sarbi
Luciane, ce scrie aici ştie toată comuna. Nu mai brava cu demnitatea familiei că nu este cazul la tine. Puterea te-a ameţit de cap şi nu mai judeci normal.
Autor: Trufin Lucian
Vom continua \"dialogul\" nostru in instanță!
Autor: Rotundu pt. Trufin 2
Mă bucur să am ocazia de a spune public ce nu pot scrie. Mulţumesc pentru oportunitate!
Autor: Curios
Chiar aşa, de ce nu spune că nu este adevărat ce s-a scris iar reporterul de ce nu dă numele amantei?
Autor: bud rot.
ma luciane astea zile ai ajuns? sa te besteleasca dom rotundu,tu ditamai sanator di vlahasanesti pus cu pile de cel mai distept primar din reg, nord est tarziorul di metropola saveni.hai ba lason colo,dar cu aprobarea cui? a d-nei sanator di supitca com. cosula.cini sa asamana se c-am aduna.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă