Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74081722
Poate fi comisarul Ilaşcu o umbrelă PSD pentru corupţia din IJP Botoşani?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Astia fac parte din caracatița ce au vrut sa-l distrugă pe fermierul Merticaru Iulian : Târzioru R.-Trufin L - Nazare Ghe. și C - Ionescu Luigi - Stâncescu - Serbănoiu - Aioanei - Mustață P. - Nechifor M .
Autor: Constatare
Dacă ai bani şi te numeşti Bidaşcă, dai tainul la PSD şi obţii tot ce vrei, inclusiv funcţia de şef la IJP.
Autor: ueeu
Trebuie ca România să continue să fie un loc în care aceste reţele de crimă organizată să nu se întrepătrundă într-o reţea complexă de tipul McMafia.

perlă de Mircea Geoană , poate e clar

si pt fanaticii psd cum distruge acest partid Romania

Autor: Distribuitor
Nazare -tarziuoru - mustață , tatucii interlopilor ! Sa suni la poliție și sa anunți ca sa găsit presa de imbalotat furată de Ionescu Luigi Mihai și Nechifor Mihai șoferul lui Mustață , apoi vândută lu Nazare și sa primesti raspuns ca e ziua lu Nazare și nu-l deranjam , asta înseamnă sa fii șmecher !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă