Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111100127
Editorial Jocuri politice pentru preşedinţia CJ Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Există duşmani, duşmani de moarte şi colegi de partid. (adenauer)

eu nu le-as numi jocuri politice ci manarii politice interne de partid, in urma carora, bineinteles vom pierde noi cetatenii ca de fiecare data pt ca in urma acestor manarii interne de partid ajung sa fie alesi in functii publice tot felul de nulitati slugarnice,pupincuristi de partid asa ca, atentie dragi alegatori pe cine sustineti

Autor: un liberal
Soptica a ajuns in politica gratie lui Turcanu, daca nu il sprinea Turcanu era un anomim. Este cun Dinu Paturica.
Autor: Lineral
Soptica a fost in politica înaintea lui Țurcanu , însă, cel care la suspendat a fost Flutur ! A revenit in vremea lui Țurcanu , penalul mirosea bănuții lui Soptica , acum totul e clar pt ambii !
Autor: Agent
Nazare ar face bine sa dea presa de baloți Jhoon Deer furată de șmecheri de la IPSO și data lu excrocul din Concesti ! Sunt pe urmele tale , primarasule ! Sunt poze făcute și probe cum o ajuns la tn. Dumnezeu nu bate cu parul ! Sa nu uiți asta !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă