Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89145517
Dacă intră în iarnă cu acoperişul de acum Biserica monument istoric din Ştefăneşti va fi în primăvară o ruină

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Un document străbate lumea culturală a României și o face să tremure de teamă, de nervi, de indignare. Este vorba despre circulara 6258/10.09.2019, circulară care a plecat voioasă din cabinetul ministrului Valer Daniel Breaz,
Autor: ueeu
Circulara cu pricina este adresată tuturor managerilor/directorilor de instituții culturale naționale (teatre, muzee, biblioteci, institute, CNC, AFCN, arhive etc.), precum și directorilor Direcțiilor Județene de Cultură și spune, cât se poate de clar, că nu mai sunt bani. Or fi pentru altele, dar pentru cultură, în mod cert, nu mai sunt. Așa că, spune ministrul Breaz, trebuie să se treacă la măsuri concrete și imediate.

„În anul 2019 se impun următoarele măsuri:

Autor: ueeu
Poftim? Despre ce crestere a economiei vorbeste nenea de la finante?

El se imprumuta ca sa plateasca pensii si salarii. Nu pentru investitii!

Cat despre a beneficia in mod direct de dividende atunci cand detii titluri de stat .... e clar ca nenea e total paralel cu subiectul!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă