Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78413788
Ionică Nechifor, omul care sfidează legea cu ajutorul corupţilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Conștiința Civică
Caracatița. Nechifor oierul și-a aranjat și nepotul pe post de director la ANAF. Nechifor socotitorul. Pentru unii mumă pentru alții ciumă.

Domnule Rotundu, când intrați și în caracatița de la Fisc? Vă trebuie tun acolo.

Autor: ueeu
Acesta-i crudul adevăr:

Adam a fost corupt c-un măr.

Deci, printr-o logică firească,

Pretenţia-i normal să crească.

epigramă de Nicolae Petrescu

Autor: Agronom
Tare de tot asta ! Aioanei, Mustață , Șerbănoiu, oameni care au încercat sa-l execute pe Nechiofor, trec de partea acestuia . Serios .... cine și ce să mai înțeleagă care este realitatea.
Autor: ioana
Sa i redeschida toate dosarele cu hotiile care le a facut la Popauti cu sleahta de nemernici.Se lauda cu rezultate de cercetare de care nu are habar ce e aia cercetare !Astea sunt vremurile.Ia sters datoriile il doteaza Ministerul Agriculturii cu utilaje ,ii da bani pentru salarii si alte cheltuieli ,subventii si el se lauda cu venituri realizate.De ce nu intreaba Curtea de conturi care a fost unde sunt veniturile ?Succes Domnilor Procurori !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă