Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74085795
Va fi 26 octombrie zi fatidică pentru comisarul şef Şerbănoiu?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ofiter
Serbanoiule pleaca! Sau vine Gorgan si te denunță cum ai luat casa de la ALFA LAND BOTOSANI. Daca nu iese Gorgan la interval, ii spunem noi cum Serbanoiu nu a mai făcut apel pentru banii pe care Goran i-a luat la pensionare in plus iar statul a fost prejudiciat cu miliarde de lei. Hoților iesiti si spuneti tot. Dacă nu spuneti voi va scoatem noi la bara. Serbanoiule ti-e frică? Mie nu! Nenorocitule ai curaj! Poti recunoaște? Cata ai mâncat gratis la Text la Lebădă? Cat ti-a cărat Capii? Capii e tare! Te-a scris, te-a filmat iar acum tu dansezi ! Dispari din acest oras unde ai venit fuvarit de la Focșani. Va urma!
Autor: Ofiter
Serbanoiu pleaca hotule! Cepoi e gata sa te dea pe mâna legiuitorului. Te-au fugarit din Focșani și ai venit cu traistă in băț si pleci cu vile si saloane de infrumusetare in spinare? Sau vrei sa-ti descriem o idila de prin Botoșani? Ceva de pe la financiar? Poate iti aduce aminte Puiu...! Chiar trebuia sa-l suni pe Fluture ca sa vorbeasca pentru tine! Esti un las care habar nu are ce este Politia cu adevărat. Vrei sa-ti amintesc de sticlele de vin pe care le-ai trimis la Bucuresti pentru a lua niște examene. Eu zic sa te duci si sa ne lasi. Am multe de spus. Dar sper sa pleci.
Autor: polițist
La Focșani -unde a fost șef- il înjură toți polițiștii, inclusiv fiul său. La Botoșani il înjură polițiștii... curios că hoții il apreciază (mai ales cei politici). Nu pleacă oare de frică?! De frica denunturilor ce vor urma.
Autor: simplu agent de ordine publică
Aioanei fura cu ordinul sutelor de euro, iar pe noi ne verifica in portbagajul mașinilor de serviciu ca pe hoții de cai. Se credea un zeu, al răutății și nesimțirii. Și-a alungat prima soție și copilul in șuturi din casă, a călcat pe cadavre pt ajunge in final un ... ratat. Se poate uita in oglinda?!
Autor: cunoscător
D.le Rotundu, dacă tot ați pus poza lui Șerbănoiu de când s-a insurat la Botoșani, verificați pe net ce comentau cei din Vrancea la acea dată, cum erau cunoscuți și ce probitate morală aveau... ferească-ne Domnul de asemenea specimene!
Autor: Conștiința Civică
Cucoranu are alta alonjă. Cu doctorat pe bune, integrat in mediul universitar. Dovadă că predă un curs la Universitate. Poate vorbi și cu neciopliți că Serbanoiu dar și dialoga la nivel universitar. Parvenitul la IPJ Botoșani nu este în stare de așa ceva. Ne-am pricopsit botoșănenii cu licheaua asta de parcă noi nu mai aveam profesioniști. Oare cine trebuie să-și toarne cenușă în cap. A venit timpul.
Autor: Stanca I
Buna domnule Rotundu,va felicit pentru reportajele scrise despre MAFIA din politia Botosani,iar referitor la Serbanoiu si Aioanei,care intr-adevar sunt cei mai corupti din IPJ Botosani si v-a spun aceasta pentru ca in anul 2013 au comandat furtul de cereale de la SC Agro Len Stâncă SRL si l-au protejat pe hot si pe numarul mare de interlopi care au participat la tâlharia de cereale,cereale care au aparținut societății noastre.
Autor: Stanca II
Domnule Rotundu,chiar dacă au trecut ceva ani,lupta mea impotriva MAFIEI si a hoților a continuat si continua,iar in legatura cu Serbanoiu si Aioanei,atunci când doriti dumneavoastra v-a stau la dispozitie cu detalii in care o sa se zguduie din temelii politia si justitia botosaneana,fiindca in termen de 7 ani am avut timp suficient sa adun probe foarte importante impotriva sistemului ticăloșit din județul nostru si impotriva funcționarilor corupti.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă