Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87342822
Raport OLAF: România, cele mai multe fraude cu fonduri europene în domeniul agriculturii, în 2018.

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
APIA și SAPARD sunt două programe care au făcut furori în rândul agricultorilor și fermierilor, mai ales al celor din comunitățile relativ mici. Mulți dintre primarii, viceprimarii, consilierii, fermierii sau agricultorii din satele românești au încercat să obțină ilegal subvenții sau alte finanțări în agricultură ori au vrut să primească de la Uniunea Europeană mai mulți bani decât ar fi meritat.
Autor: Conștiința Civică
La constituirea acestui jalnic clasament contribuie și lichele precum polițistul Achitenei care a fraudat fonduri pentru agricultură. Cum se face, oare, că acolo unde se declanșează un scandal cu fraudă găsim și polițiști? Evaziune cu alcool, fraudare de fonduri, finanțări ilegale, mită, cămătărie și lista poate continua. Se întoarce A I Cuza în mormânt dacă ar vedea în ce stare jalnică a ajuns instituția creată de el. Ingerința politicului a statuat această stare de fapt.
Autor: Cetățean onest
Dacă la nivel de fonduri europene suntem campioni la fraudat, la fondurile publice guvernamentale vă dați seama la ce cote și procente s-a ajuns? Nemaiamintind de șpăgile aferente... Avem instituții profund corupte. Poliție, Fisc ( vă mai amintiți de Garda financiara), Direcții guvernamentale și tot așa. O caracatița transpartinica. Ne trebuie 1000 de Corado Cattani!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă