Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78413557
Corupţia din poliţia şi justiţia botoşăneană De ce Şerbănoiu îl ţine ascuns pe „degradatul” comisar şef Aioanei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
E important să ai un nume,

E important să ai noroc,

Cu primul te arunci în lume -

Cu-al doilea te arunci în foc!

epigramă de Viorica Georgia Cristodulo-Verbovschi

Autor: Conștiința Civică
In clădirea IPJ e un viespar. Grup infracțional organizat. Comisarul Cucoranu nu a apucat să facă curățenie. L-au îngenuncheat. Dar nu l-au înfrânt.

Mă întreb dacă mai poate fi făcută ordine în rândul celor care trebuie să asigure ordinea socială. Încă nu am auzit de vreun tratament pentru ,, morală,,. Păcat de polițiști onești ce sunt involuntar băgați în closca corupților. Când vom vorbi de probitate morală?

Autor: Politist
Domnule, educetivă aminte cum au venit in Botoșani acești doi parveniți Serbanoiu si Aioanei. La început nu se înghițeau, dar prietenul lor comun BANUL, le-a unit interesele si s-au tras unul pe altul pe funcții călcând pe oameni. Vedeți că s-a scos la concurs si functia de sef poliție oras Ștefănescu. Serbanoiu la rutieră ai rezolvat problema cu concursul. Vezi poate deschizi drumurile si la Ștefănescu ca unii plâng in piata dupa țigarete. Sper ca pe viitor sa apara articole in presa si adevarul sa fie aflat de toată lumea. Viorele dar cateii tai mănâncă numai cascava
Autor: Politist
Oare medicul care-i semnează concediul medical fictiv lui Aioanei nu ar trebui sa prezinte documentele medicale întocmite fictiv si o radiografie? Aioanei, nu ai nimic! Nimeni nu se îmbolnăvește din senin cand i se ia accesul la informații clasificate. Du-te la munca si munceste. Dacă nu mai poti vinde informatii din dosare macar matură in spatele IPJ-ului. Maturi sunt in piata. Dacă nu găsești, iti face Purice rost de una, ca tot iti udă florile dimineata si miroseati carnavalul amândoi.
Autor: Politist
Aioanei, X3-iul cu care te plimbi mai bine depune-l la camera de corpuri delicte. Întelegi tu ce Vreau sa spun. Am auzit ca se redeschide si dosarul de la ANI. Tot te-ai lăudat că ai rezolvat...sa vedem mai rezolvi inca odata? Acum se vede cat te respecta oamenii. Dar ce ti-e rusine sa vii si sa muncești la financiar. Iti cumpara aia două steaguri si ți- le pun in spate ca tu asa erai invatat. Hai la munca...!!!
Autor: Politist
Aioanei, mergi la munca nu încasa banii statului pe boli inventate. La muncă....! Serbanoiule cat il mai protejeze pe acest turnător de Aioanei? Iesi si spune-mi ca ne-am saturat de voi si de neamurile voastre. Hai la munca...! Apropo...Serbanoiule iti aduci aminte cand ai venit ai afirmat că Aioanei nu are ce cauta la SICE? Dar între timp te-a îndoit! Macar s-a meritat! Lasă vrajeala cu împrumuturile din banca spune-o pe aia cu casa cumpărată pe banii Inspectoratului.ca si cetatean al Romaniei va rog sa iesiti in fata si sa recunoașteți tot. Si faptul ca sunteti niste lichele ordinare.
Autor: Politist
Apropo, asta de la Poliția municipiului, Hutu sau cam asa ceva...Vezi ca s-au ieftinit biletele pentru concediile in Turcia. Doar tu stii ca acolo ii place bugetarului de Aioanei să-și facă concediile. Sper sa mai poti sa plătești biletele. De cand nu mai e Aioanei in functie...Am observat ca ai inceput sa saluți oamenii! Presupun ca ai coborât pe Pământ.
Autor: Ofițer
Rotundule ești mare! Sincer citesc ziarele din Botoșani pt Jurnalul tău... ar trebui să-ți dea câte un salariu suplimentar ceilalți patroni de ziare, că datorită ție intrăm și pe copy-paste-urile lor.

Trimite articolele la DNA, MAI și IGPR, poate se sesizează cineva! Tot ce ai scris este ADEVĂRAT, dar e doar o mică parte din hoțiile acestor doi impostori!

Autor: Ofiter
Aioanei de ce te-ai băgat pentru Miron? Ti-e frică ca nu mai ai unde sa-ti faci zilele de naștere pe gratis? Aioanei, Aioanei...Dacă tot esti asa șmecher...Poate ne zici si cum ai dat clasare in dosarul cu Victor Construct. Dacă nu ne spui tu....va spune persoana din apropierea acestuia pe care o amenințări la audieri. Deja ți s-a făcut frică!!! Auzi tinere...ca tot iti place sa folosesti acest cuvant...recunoaște cum lesinai pe la DNA Suceava, cum turna ca un novice si credeai ca ajungi mare șef la Bucuresti. Sa nu spui ca nu ti-ai dorit! Dar Serbanoiu te-a aflat si nu prea i-a convenit!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă