Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 103220719
Preşedintelui Costică Macaleţi i-au sărit… plombele

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Georgel
D-le Rotundu ,daca doriti sa vedeti prostia si incompetenta celor ce conduc PSD-ul Botosanean va invitam cand mergeti la Iasi sa mergeti pe varianta scurta adica prin Prajeni.Aici ve-ti intalni 3,5 km de prostie PSD-ista adica o suprafata care nu o asfalteaza nici cei din Iasi nici cei din Botosani si daca intrebam de ce?fiecare zice cate o minciuna care nu are legatura cu alta.Noi ne amintim aceeasi tampenie pe E58 intre obeliscurile IASI_BOTOSANI 500m care nu ii deszapezea nimeni de au stat prin 93 2 autocare inzapezite 2 zile si pana nu i-au luat pe drumari la suturi n-au facut nimic.
Autor: ueeu
Nu punem \"dragoste\" la temelie

În \"Drumurile noastre toate\",

De-aceea toate ce învie,

În zorii zilei sunt surpate.

epigramă de Vasile Iuşan

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă