Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123195676
Ne-am făcut din nou de râs în faţa ţării Comunista Baraboi reîncarnată într-o babă socialistă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ueeu
S-a perimat de mult truismul

Rostit de Silviu(brucan) cu emfază;

Cal mort e, poate, comunismul,

Dar comuniştii-s vii, nechează!

epigramă de Cornelius Enescu

Autor: Al
Gretooos!

Autor: Orasul Flamanzi
In zilee insorite o batranica ocheste un grup de liceeni din fata casei de cultura si intra in vorba cu ei.,,Vedeti blocurile astea?..datorita mie sunt facute si casa de cultura si primaria\'\'...si discutia continua.Da este doamna din articol fosta primarita din Flamanziinainte de 1990.Numai ca blocurile trebuiau construite de la actualul muzeu spre conacul boieresc in perimetru caruia este casa doamnei primarite care trebuia daramata.(Ca aspect asezamantul Flamanziului trebuia sa arate ca localitatea Cotnari cu blocurile sus pe deal.).Pentru a nu se mai darama casa doamnei destinatia blocurilor a fost mutata la sosea motivandu-se constructia unei singure centrale termice pentru
Autor: Orasul Flamanzi
...si blocuri motivandu-se o enorma economie.Tot datorita acestei doamne si a stafului de atunci astazi orasul Flamanzi pe timp de vara nu are apa cu toate ca operatorul a investit in retele milioane de euro din fonduri UE deoarece necesarul de apa trece printro conducta subdimensionata.De mentionat ca sursa de apa din dealul Holm asigura necesarul de apa localitatii deoarece blocurile au fost construite cu apa din acea sursa.Numai ca sa dorit a se bloca sursa Holm in favoarea Botosaniului datorita politicii de atunci motivandu-se apa foarte bogata in iod la Flamanzi cu risc de a face gusa consumatorii.Si astazi vechea instalatie mai asigura apa Flamanzenilor de pe deal.
Autor: Conștiința Civică
Din păcate, acești cetățeni închistați în mentalitatea trecutului au devenit o piatră de moară în calea progresului. O mentalitate mult prea păguboasă pentru societatea noastră. Sunt păcăliți de criptocomuniști ce se dau social-democrati. Așa ne cangrenează ciumă roșie.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog