Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 81699419
Programul de guvernare al PNL.

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
PNL are sansa deloc confortabila de a guverna tara intr-o tranzitie egala ca dificultate cu tranzitia postdecembrista a primilor ani. Regimul PSD a durat trei decenii, cu prea scurta perioada de dupa 1996, esuata intr-o capturare si mai acerba a institutiilor, iar recuperarea institutionala va fi un proces istoric, asta insemnand si de durata. O ratare a acestei ferestre de oportunitate pentru Romania ar fi nu doar dezonoranta politic, cat mai ales insuportabila pentru generatia care a acceptat sa stea de veghe, sa fie de sacrificiu, sa puna umarul la reconstructie.
Autor: organizarea examenului de rezidențiat pentru absolvenții de medicină
organizarea examenului de rezidențiat pentru absolvenții de medicină e ceva ce trebuie sa uitam si cum alexe a ajuns cu doctorat de la asistent registrator la ocpi iasi?
Autor: dorohoian de Spania
Am revenit,desi am fost mereu aici.Despre trecut,Dumnzeu cu mila,stim ce a fost si era de asteptat.Dupa cum se prefigureaza noul guvern sincer am mari sperante ca daca va trece,va fi un nou inceput pentru Romania.Am pierdut 30 de ani de dezvoltare si noi...din viata.Nu sunt ei dumnezeii politicii romanesti,dar sunt mai buni ca cei demisi si pe deasupra cu constiinta incarcata pt ceea ce au facut rau cand au guvernat si cu gandul ca romanul nu mai e atat de prost sa nu distinga un politician ce lucreaza pt tara si altul ce e pt.el si gasca lui.Ei simt respiratia noastra in ceafa si se tem.E ultima speranta a generatiei mele.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă