Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90453036
Ce-i reproşez şi ce îmi doresc de la preşedintelui Klaus Iohannis

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Cred insa ca ceea ce e cel mai important per ansamblu in mandatul lui Iohannis este mentinerea fara echivoc a Romaniei pe linia proeuropeana, prooccidentala, in pofida tentativelor altor actori politici interni de a induce o nota discordanta in politica noastra externa.

Autor: ueeu
Ce mi-as fi dorit sa fie diferit din partea presedintelui este mai multa proactivitate. Putea face mai mult pentru a pune pe agenda publica si alte teme, iar presedintele a dat de multe ori impresia ca actioneaza doar reactiv in raport cu initiativele PSD si ca unicul sau scop e purtarea acestui razboi de gherila cu Guvernul si fosta majoritate parlamentara.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă