Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90453405
Va fi Şerbănoiu prefect? Nu, este doar teama de consecinţele faptelor comise

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: polițist
Băi fraților a înnebunit chiar toată lumea?

Aioanei era dus de mult, dar abia acum s-a internat la psihiatrie să-i regleze diodele... Șerbănoiu se vede prefect... bine că nu se vede bulibașă, că și acolo îți trebuie ceva calități!

Autor: Ofițer - poet
Lui Șerbănoiu iar fi perfect,

Nu chiar postul de prefect,

Ci-un loc de odihnă rar,

La orice... penitenciar!

Autor: ueeu
Omul bun, şi de-i faci rău,

E tot bun, la locul său;

Omul rău, şi de-i faci bine,

E cu răul după tine.

epigramă de George Budoi

Autor: politist.
Acest individ trebuie judecat!!! Salonul nevestei trebuie confiscat ! Interlopii apropiați lui, de asemenea trebuie anihilați! Nasul să plece si el în luna Mai să poată juca poker și să bea wiski !
Autor: Sef
Serbanoiu nu se da dus, deoarece mai are de rezolvat câteva posturi pentru care a facut promisiuni. Ba Serbanoiule, oare nu iti este rusine? Cat poti fi de nesimțit? Sa inteleg ca sunt mai mari spațiale decât pensia. Ba meșter, in Botoșani sunt oameni competenti nu avem nevoie de cei de prin Vrancea. Nu mai poti manipula pe nimeni. Mai bine ti-ai pune si tu statie pe masina ca Aioanei si v-ati apuca de ce ati protejat până acum. Ba meșter tu chiar crezi ca nu se stie ce faci? Tu poate mai uiti...noi nu ! Drum bun! I-ai niște bretele si i-ai si casele de la Botosani.
Autor: cititor
Cred că,susținut de Flutur, Șerbănoiu va rămâne în poliție Cine va fi prefect însă? Mi aș dori o persoană instruită care să reprezinte județul, mai exact o personalitate.
Autor: Conștiința Civică
Să vedem dacă mâna lungă a Justiției îi va găsi și-i vor trage la răspundere pe acești corupți, Serbanoiu și Aioanei. Va fi un spectacol pe cinste, fiindcă vor trage după ei și alți membri ai grupului infracțional organizat!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă