Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86807988
În numirea prefectului, Ticăloşii din PNL Botoşani mai ticăloşi decât cei din PSD

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: #antimizeriepsd
Articolul este o radiografie perfectă a ceea ce se intâmplă la Botosani. Liberalii au fost trădaţi de liberali!!Tocmai \"sprijinul\" lui \"vot de blana\" il va face pe Flutur să piardă alegerile locale, nu vorbim de majoritati in CLM. Prin această mizerie, pnl a ingretoşat multă lume cu orientare de dreapta.De acum speranţa rămâne la USR-PLUS. Ar trebui ca primarii sa plece in bloc la acest partid, care nu s-a mînjit (deocamdată) asa cum a făcut-o PNL cu ALDE. Sau ne intoarcem la PSD? Doamne, fereşte!!
Autor: ueeu
Să fi fost multicolor?

Eu, cu-n verb nu prea acid,

Jur că era incolor,

Inodor şi insipid!

epigramă de Ion Bucheru pnlul nu intelege ca scorul de la prezidentiale nu e scorul partidului si daca va continua aceasta politica de a fi cu fiecare si de fapt cu nimeni va avea mari surprize

Autor: Tragator pe nas
Macar psd a facut aliantele pe fata,s-a stiut ce se negociaza,asa a fost pnl mereu,nu-i nici-o noutate,cei care ieri erau rai alaturi de psd sunt astazi buni alaturi de pnl.Sigur alde cand a hotarat sa plece de la guvernare au primit mai mult decat de la psd,altfel nu dadeau vrabia din mana pe cioara din par.Vor fura bine ,multe institutii in care apar schimbari se vor bloca pt o perioada si vor trai bine guvernantii si hotii,ei nu au penali ,doar pe turcana .
Autor: popescu
Nu are nici o treaba tovarasa Arosoaie cu functia de prefect.Va pierdeti in vorbe degeaba. Prefect va fi tot o femeie dar nu sus-numita. Ce nu imi place mie este faptul ca domnul Rotundu stie foarte bine cine va fi noul prefect , la fel de bine ca si mine de altfel , dar este obisnuit sa improaste . Nu cred ca este deontologic profesional.
Autor: Conștiința Civică
O adunătură de catavenci, trahanachi, etc. Mare vizionar nenea Iancu.

Trădarea la liberali va fi elementul ce-i duce spre drumul de ieșire din istorie.

Să trădezi propriu electorat e sinucidere curată.

Autor: gelud
dle rotundu, sunt convins ca stii ca nu AROȘOIE va fi Prefect, cu toate ca mai zilele trecute, contra cost bineinteles, nu mai pripidea i ai aduce asanale unchiului fost primar de Darabani. Cat priveste guvernarea se stia ca va fi guvern de dreapta cu participarea tuturor acestor partide, iar primarii PNL din judet au muncit pentru ei si nu neaparat pentru dl Ludovic Orban fiind in joc onoarea judetului.Asa ca fii mai moderat musiu si daca doresti pot pune la dispozitie facturile in baza carora ai incasat sume importante de la Primaria Darabani cand Arosoaie era primar.
Autor: ueeu
pt tragatori pe-o singura nara(psd a spus ca nu face alianta cu udmr si a facut ,,f transparent,,)

Nimeni, până acum, în politica românească, nu știe ce înseamnă reforma unui partid. În 30 de ani de pluripartidism nu am aflat așa ceva. Vor apărea filme porno cu Big Foot și cu turiste poloneze înainte de-a vedea un partid românesc reformat.

Excepțiile rămân excepții, nu confirmă și nu infirmă nimic. Peste tot vezi oamenii înăcriți ai anilor ’90-2000 sau niște replici infantile, agresive și la fel de inculte ale lor.

Autor: Admin pt. Gelud
Dl. Rotundu aşteaptă publicarea acelor facturi cu care vă lăudaţi.
Autor: Dumitru pt. Gelud
Analfabet funcţional? După cum ai formulat comentariul cred că da. Dl. Rotundu, cu ceva timp în urmă v-aţi lăudat că aveţi cititori elevaţi. Nu mai cred, citind cum s-a exprimat Gelud.
Autor: Brăduleţ
Gelud aiurează. Aroşoaie nu este rudă cu fostul primar de Darabani. Ea a fost căsătorită cu ofiţer SRI Sorin Fantu şi a fost adusă în Prefectuă de fostul prefectCcristian Roman. Este susţinută de Flutur pentru că acum trăieşte cu finul acestuia, şef de cabninet, Sorin Bradu.
Autor: Scriitor
Când spuneam ca Flutur și Soptica sunt cancerul PNL +PD-L , nu ma credea nimeni! Când ciobanul a țipat in Popauti fără esarfe galbene ca de fapt au schimbat năravul ( portocaliu cu galben) , de asemenea nu credea numeni !!! Când Grigoraș a fost înlăturat prin combinatia Flutur - Țurcanu- Soptica ! .
Autor: NELU
PNL Botoșani nu a făcut campanie în județ.Succesul a venit de la București prin TV.Să nu dai un pliant,să nu treacă prin zona Săveni un parlamentar să te bazezi numai pe primar.Decizia de la București este una corectă în condițiile în care organizația Botoșani este una slabă.
Autor: Mihai
Eu cred ca prefect va fi Rodica Zelinca,fost director la Garda de Mediu
Autor: Anonim
Fantu a scris bradut a fi fost unul din fostii soti ai mihaelei arosoaie...fantu era...unul in trecut...croitor cred...fantu verdiana asistenta medicina legala...daca a fost adusa de fostul prefect...cristian roman...este ruda procurorului roman...sigur,din...birlad...de unde e...viorica grisu cumnata directorului grosu.daca traieste cu finul lui flutur fiind sustinuta de acesata...acum...se leaga toate...ea..se oferea sa faca niste favoruri juridice gratis...avea interese...acum...inteleg,multumesc bradulet
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă