Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74766888
Editorial Sfaturile preşedintelui Iohannis şi surzenia liberalilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
Ieri ni s-a promis reformă,

Astăzi ne-o aduce-n dar,

Alt partid, sub altă formă:

Punct... şi de la capăt iar.

epigramă de Ica Ungureanu

Autor: ueeu
Privind retrospectiv, liberalii au preferat întotdeauna prietenia întru ciolan cu PSD decât dreapta guvernare. Se va reface USL? Aşa pare, dar abia „experimentul” Bucureşti din primăvară ne va dezvălui marele plan. Daca se va reface uslul liberalii vor avea soarta taranistilor, iar Romania va fi si ea istorie in uniunea europeana si cine stie doamne fereste poate si in lume.
Autor: Tragator pe nas
De unde cinste la pnl,doar nis hoti nu pot fi cinstiti.
Autor: parinte
Dupa prima runda de alegeri Flamanziul a iesit ,,albastru\"pro Iohanis.Cel mai tare primarul din Flamanzi cu cele mai multe proiecte europene,i s-a aprobat si gazul metan...duduia presa Botosaneana.In realitate la Flamanzi s-a asfaltat cateva stradute plus cea a primarului si a zonei unde detine o mostenire.In rest proiecte de reconversie profesionala urmate de toate neamurile ,rudele prietenii unde fiecere participant primea 18 mil. lei la final...deci capital electoral.Dupa runda a 2 a prmarul s-a dezlantuit.Fatade impodobite cu ghirlande fasole cu carnati de 1 Decembrie si multe alte oferte
Autor: parinte
In tot acest timp cu exceptia liceului toate scolile din perimetrul Flamanzi au wc-urile pe care le-am folosit si noi.Am facut scandal la scoala,am intrebat invatatorii ,stim ca guvernul a alocat bani din buget la primarii pentru bai interioare.Scolile apartin primariei ne-au spus invatatorii iar primaria nu a luat nici o masura.Sa fi plecat oare banii la chermeza de 1Decembrie sau pe luminitele de craciun nu stim dar in acest timp copiii din orasul Flamanzi folosesc wc-uri construite cu peste40 de ani in urma.Cu acest abuz d-le primar PNL din Flamanzi nu cred ca o sa mai ai succes la presa la alegerile din vara viitoare cel putin la partid.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă