Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88790906
La Stânca, pe Prut, afaceri egiptene pe seama gripei aviare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: justice
il stiu personalpe acest ahmed e ouscatura de omse ocupa cuderatizarea....sa nu aveti incredere in el
Autor: narcisa
De ce sa nu aiba oamenii incredere in el,pentruca este egiptean?Daca ar fi fost unul din Botosani va lua si pielea de pe voi pentru niste apa chiara cu care v-ar fi facut deratizari.
Autor: anonim
frumoasa reclama
Autor: bubu
Interesant ar fi d-le Rotundu, să aflaţi şi să publicaţi cine este cu adevărat şi care este profesia medicului precum şi de ce aceasta este singura firmă autorizată.

Unde avea depozitul de insecticide la momentul autorizării, ce materiale aveau, etc.

Eu aş fi interesat,dumneavoastră?...

Autor: anonim
Doresc sa informez populatia jud. Botosani ca firma Best Company nu este singura societate autorizata pentru efectuarea de activitati de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.(sunt autorizate aproximativ 22 de firme DDD.)
Autor: CATALIN -ROMA
Lasati omul in pace.Ce daca e musulman?Daca respecta legea totul e ok.De asta ne evita lumea (pe moldoveni)ptr.ca stam pe margine ,eventual mincam seminte si circotim cum sa ii dam in cap aluia care face ceva
Autor: deMarco "unora le place jaful"
5-6 RON pentru dezinfectia unui autoturism e un pret decent. Pentru dezinfectia aceluiasi autoturism in vamile Siret, Sculeni si Albita se percep 23 RON prin "bunavointa" directorilor DSV din Suceava, Iasi si Vaslui si intru imbogatirea firmei Radu Market srl Bucuresti. Asa ca lasati musulmanii in pace si multumiti lui Dumnezeu/Allah ca nu s-a pricopsit si Botosaniul cu "serviciile" acestei firme obscure cu capital 100% romanesc!
Autor: bubu-lina
interesant ar fi, domnule Rotundu, ce iesea daca mai scriati si ca respectivul medic e medic primar...atunci dilema ar fi fost bubuitoare...intrebarea ar fi sunat ceva de genul: domle, e medic sau e primar??? ce profesie o mai fi si asta???
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă