Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90745348
Editorial Amenzile, politicienii şi gripa aviară

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ?????
Ce se intampla cu "romanii"? trebuie sa suportam orice ne impune Guvernul? Guvernul trebuie sa fie la dispozitia cetatenilor...sa fie in slujba lor..dar e invers..totul se intoarce pe dos in "R"omania...Incetul cu incetul o sa fim o natiune anglo-franco-americano-chinezo-japonezo-s.a.m.d, pt ca imprumutam de la ei intr-un procent mare ce e rau .Avem o credinta..o istorie..niste obiceiuri..o tara.....,sau am avut? Nu mai avem demnitate..Ni se impun niste legi formulate, astfel incat cei bogati sa poata scapa daca incalca legea iar cei care de foame fura o gaina sa fie incatusati!! E CORECT? Sa amendezi taranii pentru ca si-au indemnat un animal la munca nu e o solutie ca sa creasca bugetul, rata de viata, etc.Taranii muncesc uneori o zi intreaga pentru 5 paini...iar multi "oameni" de prin "Guvern" "muncesc" cateva ore pentru multe milioane...E NORMAL? prea multe semne de intrebare...de aia multi "romani" nu mai cauta nici un raspuns si accepta orice...Pacat!!!
Autor: T.C. -Saveni
Sunt prea multe de comentat. Deocamdata insa nu pot decat sa fiu intru-totul de acord cu logica infailibila a d-lui Ioan Rotundu, care nu se dezminte nici de aceasta data. Logic, impartial, fara patima. Asa este aproape intotdeauna maestrul Ioan Rotundu. Sincera mea admiratie si respectul meritat.
Autor: maibeitoday
Rotundule, zilele tale sint numarate....la ziar desigur....in rest multa sanatate.....(Ha!)
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă