Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72556373
Afacerea „alcool confiscat” Comisarii Gărzii, acuzaţi de abuz

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ady
Tara paielor...:)
Autor: AntiAlcool
Fabian asta, taran scapatat de la Hlipiceni, chiar ne crede prosti pe toti? Pai nici copii de gradinita nu mai inghit acum asemenea gogosi. E clar ca primul tel pe care l-a dat soferul a fost la "sefu". N-ar fi ramas actele uitate in torpedou, daca ele ar fi existat la momentul controlului. Rau au facut inspectorii ca i-au confiscat marfa. Trebuiau sa i-o toarne toata pe gat!
Autor: silviu
Daca vreti sa-i vedeti pe vajnicii comisari in lupta cu alcoolul, veniti zilnic, dupa ora 17.00, la restaurantul Podul de Piatra. Ii veti gasi in separeu. Cu marfa pe masa.
Autor: eu
silviu are dreptate.chiar asa e
Autor: comisarul de serviciu
Să fim serioşi domnule reporter!Comisarii, prin peregrinările lor şi repetatele tematici pe alcool nu au văzut pe nici o factură această firmă - bucureşteano-dâmboviţeano-botoşăneană - ca fiind furnizor de alcool pt. Bt. Să fie primul pas făcut spre judeţul de baştină al patronului? Şi culmea! Cu un şofer somnoros şi neinstruit cum se transportă alcoolul, care uitase că are sau nu are acte pe marfă (pardon, pe alcool).Apropo, nu am sesizat pe material inserat un P. De ce?
Autor: cmisarul
saracul domn Fabian cum trimite el soferi buimaci!

Nici el nu crede ceea ce spune!

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă