Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79751099
Povestea terifiantă a unei familii cu 11 copii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Xandor
Cati bani v-a dat Cosma sa nu suflati nici o vorba de cearta cu impuscauri in care a fost implicat fi-su? De ce doar presa concurenta pomeneste de astfel de scandaluri cand apar? Voi de 2 luni dati numai tarani pe prima pagina. Hahahaha!!! Ce patetici...
Autor: Arkadaº
Dar cei care au scris, câþi bani au luat ºi de la cine? Dacã între drama unei familii ºi aventurile unui ratat de bani gata l-ai ales pe acesta din urmã, mare canalie poþi fi amice! Chiar nu te-a impresionat nimic din tot ce s-a scris în acest articol?
Autor: dan
ajutati pe cei napastuiti de soarta, nu denigrati .sunt saraci cu duhul si datorita situatiei financiare precare.
Autor: adoni
Daca va tine, depuneti marturie ca el a fost. Ce tot aruncati vina ca a platit in stanga si-n dreapta. E usor sa acuzi fara sa te stie nimeni. Credeti ca in conflictele pe care le-a mai avut nu a fost sanctionat de Politie. Pai ce ati vrea, sa-l bage in puscarie ca asa va vine voua. Sunt multi care fac scandal si care nu au un ban in buzunar, da' de ei nu se scrie nimic in presa, iar daca scrie, ziceti ca scriu toate prostiile ca sa-si umple ziarul. Iar bogatasii din Botosani, oricare ar fi ei, daca sunt prin preajma vreunui scandal imediat intra si ei la belea, chiar daca nu au nici o vina.
Autor: Anonim
aloooooo,politia se aude,gunoiul asta mic a lui XANDOR nu poate fi pus la punct?Ca sa va "scoateti"mergeti la Cosula, arestati doua babe pentru furt de urzici,dosar,si gata va-ti asigurat prima pagina.NU??????
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă