Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77668023
Editorial Portocalia Condrei pare să fi trecut pe roşu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: mdea
blonda la bolnda trage.
Autor: Mai sa fie!
Aveti mereu cite ceva cu condrei de parca ea ar fi mai rea ca altii dar nu vedeti cum sunt macar din punct de vedere al trecutului si prezentului politic si alte persoane aflate pe posturi, de pilda la cultura unde tot ascundeti buboiul mare cit casa de obiectivi ce sunteti.O sa vad daca macar o sa dati public aceasta opinie sau o s-o musamalizati ca pe altele.Dar si daca n-o dati aceasta parere o are toata lumea si nu o puteti schimba cu articole dirijate din cine stie ce motive.
Autor: un cititor
bine ca ati gasit tap ispasitor al matrapazlacurilor locale, noroc ca este o condrei care s-a "capatuit"!

Pe ceilalti cine-i vede? Pe ceilalti cu bube mai mari? Bine ar fi sa fiti constanti in dezvaluiri si acestea sa-si gaseasca ecoul scontat. Altfel...geaba, cainii latra, carutele trec!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă